Vinkki

Voit yhdellä haulla tarkistaa asiakasrekisterissä olevien yritysten maksukäyttäytymisen. Näin löydät riskiyritykset ja voit kohdentaa myyntiresurssit tehokkaasti.

Maksukäyttäytymistieto perustuu Intrum Justitian ainutlaatuiseen yritysluottotietorekisteriin. Intrum Justitian yritysluottotietorekisteriin merkitään tietoja Intrum Justitian hoidettavina olevista perintätoimeksiannoista. Luottotietolain mukaan merkintöjä voidaan tehdä riidattomista saatavista, joissa maksu on myöhässä enemmän kuin seitsemän päivää.

Tavallisesti yrityksen maksuvaikeudet alkavat jo huomattavasti aikaisemmin ennen kuin yritykselle aiheutuu trattaprotestimerkintöjä sekä velkomusoikeudenkäyntien ja ulosoton tuloksena syntyviä maksuhäiriömerkintöjä. Ennen näiden maksuhäiriömerkintöjen muodostumista yritys on voinut olla perinnän kohteena useiden kuukausien, joissakin tapauksissa jopa vuosien ajan. Trattaprotestit ja velkomustuomiot ovat siten vain jäävuoren huippu yrityksen maksuviiveistä.

Intrum Justitia toteuttaa yli 50 % Suomessa tehtävistä perintätoimeksiannoista. Intrum Justitian kautta on siten mahdollista saada tietoa yrityksen maksuvaikeuksista huomattavasti aikaisemmin ennen kuin yritys joutuu trattaprotestien ja velkomusoikeudenkäyntien kohteeksi. Näin potentiaaliset riskiasiakkaat voidaan tunnistaa huomattavasti aikaisemmin ja luotettavammin.

Tarkista Maksukäyttäytyminen

Maksukäyttäytyminen on myynninohjauspalvelu, jonka avulla voi nopeasti tarkistaa, onko yritys viimeisen puolen vuoden aikana ollut Intrum Justitian perinnän kohteena. Palvelun avulla saa helppokäyttöisen (kyllä/ei) luokituksen haluamistaan yrityksistä. Luokituksen ollessa negatiivinen, sille ilmoitetaan syy. Negatiivinen luokitus voi johtua joko siitä, että yrityksellä on maksun viivästymistä koskevia merkintöjä Intrum Justitian yritysluottotietorekisterissä, tai siitä, että yrityksen rekisteröintitietojen perusteella yritys ei näytä olevan toiminnassa. Luoton myöntämiseen suosittelemme käyttämään siihen tarkoitukseen suunniteltua Pikaluottosuositus-palvelua, jossa yrityksen tausta tutkitaan huomattavasti laajemmin.

Maksuk√§ytt√§ytymisen hinta on vain 2 euroa / yritys. Hintaan lis√§t√§√§n voimassaoleva arvonlis√§vero. Minimiveloitus on 10 euroa + alv sis√§lt√§en 1 ‚Äď 5 yrityksen maksuk√§ytt√§ytymistiedot.